weiss-cfc

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Premárnený čas pre Florenta Maloudu

http://cdn01.gurufans.com/styles/large_article/s3/i/art/malouda_0.png


Pokles výkonnosti, kritika tréningových metód Roberta Di Mattea. To sú niektoré z dôvodov, prečo sa s Florentom Maloudom v Chelsea nepárali a nezapísali ho na súpisku pre už skončenú sezónu. Teraz už zrejme Francúz očakáva 30. jún a odchod ...

Florent Malouda zažil v Chelsea rok, ktorý bude považovať za najhorší v kariére. Na začiatku sezóny bol vyradený z A-tímu, nové angažmán si nezariadil, a tak trénoval celý rok s juniorským tímom. Izolovaný v tréningovom centre v Cobhame trénoval a trénoval. 30. júna mu končí zmluva a do tej doby môže byť stále len v tréningovom centre v Cobhame. Chelsea už však vo štvrtok oficiálne oznámila, že bude Malouda k dispozícii zadarmo.

Malouda údajne kritizoval tréningové praktiky talianskeho manažéra. Odmietol sa Di Matteovi ospravedlniť a prišiel trest v podobe preradenia do akadémie. Chelsea najskôr Maloudovi vyhovela s požiadavkou na prestup, ale on aj napriek tomu, že už mal rozpracované angažmán v Mexiku, sa nakoniec na truc rozhodol zostať ďalší rok.
Tvrdý postoj stál vedenie klubu viac ako 4 milióny libier. Maloudovo miesto v kabíne bolo uvoľnené inému hráčovi a rovnako tak parkovacie miesto. Francúzsky stredopoliar svojou prítomnosťou pomáhal v rozvoji hráčov tímu do 18 rokov a tímu do 21 rokov.

Pozícia Maloudu zostala profesionálna. Pomáhal odporučiť niektorých mladých hráčov, ktorých videl počas doby v akadémii. Aj z jeho odporúčaní mali prospech mladíci Nathan Aké, ktorý si pripísal proti Evertonu prvý štart za A-tím, či George Saville a Todd Kane.



Futbal | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014