weiss-cfc

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Drogba: Som tu šťastný


Didier Drogba poprel, že myslí na odchod zo Šanghaja Shenhua. V Číne je šťastný a chce tam zostať ešte pekných pár rokov. Tu je jeho posledné interview pre britský spravodajský kanál BBC.

V posledných dňoch sa veľa píše o problémoch vo vašom klube. Hráči ako vy a Anelka vraj možno odídu.

Som tu. Dorazil som len pred dvoma mesiacmi a som veľmi šťastný. Nemám žiadny dôvod, prečo odchádzať. Nechcem to tu opustiť, mám záujem tu zostať čo najdlhšie to pôjde, vyhrať s tímom trofeje a robiť radosť našim fanúšikom.

Klub má vraj finančné problémy. Platí vám?

Samozrejme, že mi platí!

Prichádzal ste do tímu, keď odchádzal tréner Tigani, ktorého nahradil Sergio Batista. Do toho tam bol Anelka ... Aké bolo prísť do takého chaosu?

To je normálne. Deje sa to v každom klube. Stalo sa to v Chelsea aj Manchestri City. To je futbal. Manažér musí odísť, ak nemá výsledky. Futbal je univerzálny a všade rovnaký. Deje sa to všade na svete.

Ako dlhú teda vidíte svoju budúcnosť v Šanghaji?

Do konca kontraktu, teda dva a pol roka. Možno viac. Dúfam, že viac, pretože sa mi tu veľmi páči. Síce mi chýba Premier League, pretože to je najlepší liga na svete, ale ničoho neľutujem.

Ako spomínate na posledný zápas za Chelsea?

Vyhrať Ligu majstrov bolo perfektné. Na to nikdy nezabudnete. Musíte ale pokračovať v živote ďalej, takže teraz som sa zameral na to, čo môžem dať čínskej lige. Dúfam, že za pár rokov, až mi vyprší kontrakt, sa tu s vami stretnem a pohovoríme si o tom, ako skvelé bolo vyhrať Ázijskú ligu majstrov.


Futbal | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014